Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна

  Град Крушевац - вести

  Обележен Међународни дан особа са инвалидитетом

  1 Поводом 3.децембра, Међународног дана особа са инвалидитетом, у Крушевачком позоришту одржана је свечаност у којој су учествовали ученици ШОСО "Веселин Николић", удружење за помоћ особама са аутизмом, Центар за особе са инвалидитетом и удружење " Осмех на длану".
  Опширније...
   
   

  Одражан Дечији научни фестивал „Са науком на ти”

  Poster У Крушевцу је релизован Пројекат Дечији научни фестивал “Са науком на ти“ је одржан у периоду од  25.11. - 30.11.2019. године. Имао је за задатак популаризацију науке код деце узраста предшколског и основношколског,  као и упознавање деце на занимљив и интерактиван начин са светом науке кроз игру, интерактивне радионице, предавања и демонстрације.

  Опширније...
   
   

  Кампања „16 дана активизма против насиља над женама“

  1 У наставку кампање „16 дана активизма против насиља над женама“  одборнице Скупштине града чланице Женске одборничке мреже и чланови Савета за родну равноправност разговарали су са градоначелником Јасмином Палуровић и  народним посланицама Народне скупштине Републике Србије Дубравком Филиповски, Драганом Баришић и Миленом Турк.

  Опширније...
   
   

  Обележен јубилеј - 10 година рада Канцеларије за младе

  1 У холу Крушевачког позоришта, одржана је свечаност поводом јубилеја - 10 година постојања и рада Канцеларије за младе, у оквиру Одељења за друштвене делатности Градске управе Крушевац.
  Опширније...
   
   

  Међународна конференција ЈВП „Србијаводе“

  6

  Међународна конференција ЈВП „Србијаводе“ под називом „Поплаве у Србији- превенција, реакција, опоравак- научене лекције, наредни кораци“ одржана је јуче у Сава центру, а град Крушевац представили су градоначелник Јасмина Палуровић и начелник Одељења за ванредне ситуације Градске управе Крушевац Душан Тодоровић.

   

  Опширније...
   
   

  Набављена мобилна ТС за побољшање реаговања у ванредним ситуацијама

  1

  У Индустријској зони Крушевац, данас је презентован пројекат „Побољшање реаговања у ванредним ситуацијама“, у оквиру којег је из донације ЕУ набављена мобилна трафостаница 35/10 Кв. Презентацију пројекта је извршио координатор за дистрибуцију електричне енергије Краљево Саша Стефановић, а изјаве су дали в.д.директора ЈП ЕПС Милорад Грчић, шеф Операције 3, Делегације ЕУ у Републици Србији Сакеларис Хоурдас и градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић.

  Опширније...
   
   

  Страна 1 од 8

  • Актуелности

  • Сервисне инфо.

  insp_nadzor
  javne_nabavke 
  obj_proc 
  gis 
  urban 
  finansijski_planovi
  kategorizacija 
  pee
  lpzzs
  lapm 
  lap_deca 
  sl_list 
  informator  

  budzet_grada


  rodna-ravnopravnost-2

  uputstvo-budzet
  psss 

  naled_bfm

  skgo
  naled
  usaid