Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Захвалница Министарствa унутрашњих послова Крушевцу

  Захвалница Министарствa унутрашњих послова Крушевцу

  Ел. пошта Штампа
  1

  Поводом Дана Министарства унутрашњих послова 16.06.2019, потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић је доделио Граду Крушевцу, Захвалницу за свеобухватну успесну сарадњу у свим делатностима Министарства.

  У Кабинету градоначелника, Захвалница је данас уручена градоначелнику Јасмини Палуровић, уз присуство начелника Полицијске управе Крушевац Миљана Петровића, портпарола ПУ Крушевац Милене Ивановић, начелника Одељења за ВС Александра Лазаревића, команданта Ватрогасно спасилачке јединице Крушевац Владице Станковића и начелника Одељења за послове одбране и ВС ГУ Душана Тодоровића.

  2

  Том приликом је константовано да је безбедносна ситуација у граду на добром нивоу и да надлежна Полицијска управа и све структуре Града имају успешну сарадњу од организација манифестација, интервенција, јавне безбедности, саобраћаја, издавања путних докумената, заједничких инспекцијских надзора, до гашења пожара, спасавања људских живота и санације ванредних ситуација.

   

  Договорена је даља интензивна свакодневна сарадња и састанци на месечном нивоу, као и наставак процеса формирања Савета за безбедност града Крушевца.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid