Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Обилазак Месне заједнице Беласица

  Обилазак Месне заједнице Беласица

  Ел. пошта Штампа

  Grb_grada Данас је градоначелник Крушевца, Јасмина Палуровић, са својим сарадницима: Живојином Милорадовићем, председником Скупштине града, Весном Лазаревић, замеником градомначелника, Иваном Анђелићем, начелником Градске управе и Николом Филиповићем, шефом Службе месних заједница, посетила насељено место Беласица.

  1

  Приликом обиласка, градоначелник Јасмина Палуровић подсетила је присутне шта је урађено у Беласици од већих инвестиција у претходном периоду.

  2

  Нагласила је да је из буџета Града урађено препокривање Дома културе (2014. године), насипање пута у засеоку Обреж у дужини од 830 м (2015. године); извршена рехабилитација пута од Влашког поља до цркве у В. Шиљеговцу (Здравиње - Велики Шиљеговац) у дужини од 5,5 км - вредност 45 милиона динара (регионални пут рађен 2016. године); извршена је и замена ЛЕД осветљења (2017. године).

  Такође, асфалтиран је пут код цркве у Беласици у дужини од 200м и 600м2 плато и паркинг код цркве у вредности од  2.193.180 динара - средствима из буџета Града и  учешћем грађана МЗ са 500.000 динара.

  3

  Председник МЗ Новак Станојевић,  захвалио се руководству града на досад урађеном уз молбу да се у што краћем периоду финализују радови на решавању питања сеоског водовода, као и са куповином парцела за проширење гробља.

  4

   

  5

  Месна заједница Беласица има око 60 домаћинстава и 350 становника.

   

  6

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid