Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Додељене награде Фудбалског савеза Расинског округа

  Додељене награде Фудбалског савеза Расинског округа

  Ел. пошта Штампа
  1 У крушевачком Народном музеју, одржан је први Новогодишњи коктел Фудбалског савеза Расинског округа, на коме су додељене плакете " Расинска звезда".
  Уводну реч дао је председник Савеза, Владан Гашић.
  "Година за нама била је година рада, труда и залагања, али и година успеха... Трудили смо се да ФСРО добије право место какво заслужује. Радили смо на побољшању услова рада, едукацији,набавци опреме, на пролеће почињемо сређивање стадиона " Борац" у Бивољу, а изградићемо још један, стадион " Јединство " у Аеродромској улици у Крушевцу."
  Велику подршку спорту даје и Град Крушевац који значајна средства улаже у развој спортске инфраструктуре и промоцију "најважније споредне ствари на свету".
  Градоначелник Јасмина Палуровић је, обраћајући се скупу, нагласила да се помаже око 50 клубова из буџета, да се донирају лопте, реквизити, сређују фискултурне сале, објекти, стазе, теретане на отвореном и чине сви напори да се омасови бављење спортом и то од дечјег узраста.
  Том приликом, Градоначелница је  честитала свим добитницима новоустановљеног признања " Расинска звезда" и посленицима ФСРО пожелела успех у даљем раду.
  Скупу се обратио и Иван Хаџи Ђорђевић, секретар ФС региона Источне Србије. Он је рекао да ФСРО увек може да рачуна на њихову подршку и да је након изборне године, добио ново и амбициозно руководство, од кога се много очекује.

  5

  Плакету ФСРО добио је Фудбалски савез Србије и то за несебичан допринос развоју фудбала у Расинском округу. Награду је примио и у то име се обратио Илија Петковић.
  У категорији НАЈБОЉИ СПОРТСКИ РАДНИК , титулу је понео Љубиша Гаврић из ФК Благотин.
  НАЈПЕРСПЕКТИВНИЈИ СУДИЈА је Филип Ивановић.
  " Расинску звезду " у категорији НАЈБОЉЕГ ТРЕНЕРА добио је Бобан Гвозденовић.
  Према оцени 12.члане Комисије, НАЈБОЉИ ФУДБАЛЕР је Јанко Радојевић из ФК Мешево.
  У музичком програму, учествовале су ученице МШ "Стеван Христић", Андријана Гвозденовић, флаута, Нађа Стојановић, виолина и Анастасија Васић, клавир.
   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid