Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Oтворена трећа Фаст гаража у Крушевцу

  Oтворена трећа Фаст гаража у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 Данас је отворена трећа Фаст гаража у Крушевцу. Званичном отварању присуствовали су заменик градоначелника Александар Јовановић и директор ЈП „Пословни центар" Милош Милошевић.

    7

  На потезу иза зграде Националне службе запошљавања, возачима моторних возила на располагању је 205 паркинг места током 24 сата. Монтажни објекат је у две етаже и изграђен је захваљујући Граду Крушевцу, ЈП „Пословни центар“ и донацији Града Београда.

  2

  Град Крушевац је био задужен за обезбеђење инфраструктурних услова, нагласио је директор Пословног центра Милош Милошевић, Град Београд је донирао металну конструкцију, а ЈП „Пословни центар“ је монтирало гаражу укључујући и пратеће радове. Укупна вредност пројекта је око 80 милиона динара.

  3

  Цена коришћења паркинг места је као и у друге две постојеће Фаст гараже, 40 дин. за почетни и 50 за сваки наредни сат, месечна претплата је 3.900 дин. за физичка и 6.000 за правна лица.

  4

  Заменик градоначелника Александар Јовановић је рекао да се ради о врло важном пројекту за Град, који је реализован упркос отежаним условима за спровођење инвестиционих активности.

  5

  Изградњом нове монтажне гараже решава се проблем паркирања у овом делу града, допринеси саобраћајном и уређењу према стандардима урбане мобилности.

  6

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid