Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Започела колективна имунизација у Крушевцу

  Започела колективна имунизација у Крушевцу

  Ел. пошта Штампа

  1 Данас је у крушевачкој Хали спортова започела колективна имунизација против вируса COVID-19. Почетак имунизације пропратили су градоначелник Јасмина Палуровић, директор Дома здравља др Марина Костић и директор Завода за јавно здравље др Предраг Павловић.

   

   

  Први су са вакцинацијом почели наши најстарији суграђани, припадници полиције, судства...

  2

   

  3

   

   

  9

  Градоначелник Јасмина Палуровић је присутне новинаре обавестила да је од данас започео са радом и градски call centar  на који се сваког дана могу јавити наши суграђани који нису у могућности да самостално изврше пријаву за вакцинацију против вируса COVID-19 на интернет порталу е-управе. Контакт телефон је 037/446-446 и 066/446-446, а радно време центра је сваког радног дана од 8:00 до 16:00 часова.

   

  5

  Директор Дома здравља др Марина Костић истакла је да поред центра за имунизацију у Хали спортова, раде још 9 у домовима здравља (4 у градском и 5 на сеоском подручју). Ангажовано је 20 лекара и 20 медицинских техничара.

  6

  Директор Завода за јавно здравље др Предраг Павловић рекао је да је за територију Расинског управног округа до сада стигло 2700 доза вакцина, а за Крушевац 1500. Очекује се континуирана испорука и у наредном периоду.

  7

  Вакцинација је сваког дана од 8:00 до 18:00 сати.

  8

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid